Завършен обект гр. София,кв.Бояна

  • 02/06/2015 10:02
  • |
  • 0 коментара
1 2 3 4 5

Елегантна ограда и врати по проект на "Айкон" ЕООД, изпълнена в кв.Бояна,гр. София. 

 

Материали за изработка:

- профили 20/20/2мм.

- двустранно поставени шини 20/5мм.

- декоративни елементи тип: Кошничка,Ринг и връх

 

 

Коментари (0)
Напиши коментар
Име:
E-mail:
Коментар:
Код за сигурност: